The Party's Crashing Us


Ikväll är det party hos Klara och sen ut! Alla kommer vara där, :P
utom Lina som är i Stockholm. Hoppas hon har det bra! :)
Bild från februari hos Helena



Occation

Malmö var jättebra! Så mysigt med större stad, festival, musik, bra väder och folk. Och trevligt att träffa Erik och Cilla.
Söndag kväll kom jag fram, då gick vi till lägenheten och pratade och lyssnade på musik jag, erik, cilla och deras kompis björn (till klockan tre!).
    Måndag gick jag, erik och cilla runt på stan. Fikade på Malmö hus slott och åt sen på en jättemysig restaurang som är den finaste jag någonsin sett! Sen gick jag på stan själv. Köpte inte mycket kläder faktiskt; en klänning för 100:- och en tshirt för 45:-... Billigt. :) Klockan 7 började Tingsek och mitt i konserten träffade jag Micke (cillas bror). Hade aldrig träffat honom förut, så vi smsade om var vi stod och till slut hittade vi varandra. Efter konserten gick vi och hans kompisar till swingjazztältet och tog några öl. Sen Svenska akademien och sen hem..
   Tisdag började med lunch på stan med Cilla. Sen shopping hela dagen själv, skönt. Men hittade inget, så sista timmen bestod av panikshopping; tea tree oil-ansiktstvätt + stift från Body shop, smink, ansiktsvatten och annat från H.M.
Sprang fram och tillbaka på stan, sen till lägenheten, sen tillbaka till stan för att träffa Kalle. Vi sågs på dropkick murphys, det var roligt. :) Satt och tog det lugnt under konserten, sen följde jag honom till tåget innan jag drog hem. Träffade på Björn igen som skulle ta tåget till Köpenhamn och jobba natt som portier på ett hotell, sen la jag mig på soffan med kramp i fötterna och kollade på "En himla massa program" med Erik och Cilla.

Det finns så otroligt mycket fina och gamla hus i Malmö, och även om det kanske bara är jag som är intresserad så tycker jag att det krävs att ha med några bilder. :P Det är faktiskt fint... :)

                                

Jobba jobba

Malmö var underbart, men just nu funkar inte vårat internet hemma (blixten slog ner i modemet) så jag får vänta med att lägga upp bilder därifrån. Just nu sitter jag på jobbet, sista långa dagen idag. Sen återstår bara tre extradagar och då jobbar jag bara 14-19. :) Sen är jag arbetslös, och det ska faktiskt bli ganska skönt.

Nu är jag ressugen! Men det är inte så lång tid kvar... Liksom, så här lång tid kan man gå och längta efter arvikafestivalen för att det är det enda som kommer hända! Men nu handlar det om Australien istället ... :D
Till helgen blir det nog ut.. :) Klara har fyllt år så kanske blir förfest där, hemma hos henne på Lundellsgärdet.
Puss!

Stevie Wonder

Vem ska se Stevie Wonder i Globen? JAG. :D
(Om allt går som det ska)
Åh, jag fattar det knappt. Min idol sen barnsben:P
Massa låtar jag växt upp med;
I just called to say I love you
Sir Duke
Lately
Superstition
You are the sunshine of my life
For once in my life
I wish
Part time lover
Ebony and Ivory

och låtarna jag lyssnat mycket på på sistone;
Knocks me of my feet
Another Star
Master blaster ('Jammin)
Overjoyed (vackraste låten)
Do I do
We can work it out

Det kommer bli så coolt!
19 sep




Radiohead & Jamiroquai

Pratade nyss med Erik som var på fest. Vi började prata om Radiohead och Jamiroquai på något vis, och han höll på och sa nåt om att Jamiroquai inte har den "trogna fan-skaran" som radiohead har och bla bla. Jag tycker om båda banden, men Jamiroquai har jag lyssnat på längre. Erik vet inte hur stora Jamiroquai är, för att de inte är så stora i sverige och för att det inte är hans musiksmak. Han säger att funk inte har så mycket känslor, att det mest är glada toner. Och visst så är det oftast glada toner, men det säger inget om deras muskaliska begåvning eller att de ska ha en mindre trogen fan-skara för det. Radiohead har mycket känslor, melankoli, det är dystert, vackert, och därför verkar Erik anse att de är mer musikaliskt begåvade. Att det är svårare och kräver mer kunskap/begåvning för att skriva en sån låt, än en av Jamiroquais låtar. (För att deras låtar är glada och uppåt?) Radiohead har sålt 25 miljoner album, Jamiroquai 21. Inte så stor skillnad. Radiohead är större, men Jamiroquai har absolut en trogen fans-skara de också, det blir bara att Erik stänger ut det han inte själv gillar. Han är väldigt mycket för att låtar ska vara dystra och lite nedstämda. Och jag förstår det, det är därför jag lyssnar på radiohead. men jag lyssnar också på jamiroquai när jag är på det humöret, red hot chili peppers när jag vill det, nick drake, electro osv... Jag vet inte varför jag blir så upprörd egentligen. eller jo, för att erik precis som jag sa tror att thom yorke är hundra gånger mer musikalisk än jason kay. han fattar det inte.

Ikväll har jag varit på bio med erik och christian (mina brorsor). Vi var på Batman - the dark knight. Den var riktigt bra! Och heath ledger är (var) riktigt bra som Jokern, helt galen och bra på att spela psykotisk. Den var väldigt lång, men inte långtråkig. Det var bara väldigt varmt där inne och jag satt i tajta jeans. :p

Nu är klockan mycket och jag borde sova, men jag är hungrig. :S om jag snabbar mig i säng så kanske jag hinner somna innan jag blir för hungrig i alla fall. :p

RSS 2.0