301109


Flygtekniker farfar Bengt på 40-talet utanför hangar 13

cool farfar jag hade :)

241109




VG VG VG VG på fonetiktentan!
Kommer leva på det här ett bra tag nu när de andra inte kommer gå alls alls lika bra. IG med en svag chans på G. I fonetiken hade man i alla fall en ärlig chans, bara man hängde med, var lite smart och gjorde det man skulle! De andra kräver så sjukt mycker mer förkunskap, men jippiiee jag är så glad över det här VG:t!

:D

Nu fortsätter desperate housewives

Grattis mamma på födelsedagen! :)


500

Igår festade vi järnet på Värmlands nation - förfest hos Emil & Emma med rätt många i klassen faktiskt! Kul att festa med dem. :) Drog till Värmlands halv 11 och det var grymt! Mycket folk och mycket dans. :)

Idag har jag inte gjort mycket vettigt - förutom handlat och lagat en jättegod middag med bla klyftpotatis! Laddat hem två filmer och kollat, den här nedanför var jättebra.

Ska sova nu och imorgon gäller det att ta tag i presentationen som ska göras på måndag... buuhu.

 


121109

I helgen var jag i Stockholm och träffade kompisar, fikade, festade, tog oss in gratis på Grodan, drack gratis smirnoff ice och heineken, dansade och åt på Jensen's dan efter (vilket var lika gott som vanligt! älskar det stället). Veckan har varit otroligt seg, eller, jaag har varit otroligt seg....

 

Förutom igår då jag först åkte in och såg en film - Como agua para chocolate - hos Emil och sedan åt på Kalmars nation med Arvika-gänget: Anders, Anders och Lisa! Åt en Kalmareburgare, drack cider, vin & öl och spelade TP. (Jag och Anders vann och sen vann jag en duell mot Lisa på slutet, 4/6 rätt på ett kort! yeaah)

 

Nu sitter jag med grammatiken och försöker göra någon nytta. Det enda nyttiga jag gjort idag är läst några sidor i en bok som ska vara klar imorgon, dammsugit mitt rum och spelat cello. Så nu gäller det att ligga i eftersom tentorna närmar sig en efter en... Vill få reda på resultatet av fonetiktentan NU! Den gick förhoppningsvis bra...

 

Den här söta lilla fick jag av Clara i present :)


Do I Do

Jag är småsjuk och ligger och kollar på True Blood i sängen... Mattias är sjuk så jag har nog blivit lite smittad. Ska stanna hemma från skolan imorgon och hoppas på att jag kan åka till Stockholm på lördag för att träffa Lina (fira vår födelsedag!), Mirja, Sofi, Robine, Clara och kanske Agnes! Vi ska festa så vi får se om jag orkar... hoppas!

Nu ska jag skriva klart mitt arbete om en bok och sen sova,

Puss

<3

 

 

 

 

 


RSS 2.0