firardag :)

 


Idag hade jag första föreläsningen på lärarprogrammet - väldigt bra föreläsare och den här delkursen kan nog bli rätt intressant. Fick reda på att jag fick G på kultur & samhälle så nu är jag heelt klar med spanskan! :D helt otroligt. Nu ska jag iväg och fira med middag och öl på Smålands nation med arvikagänget och några till. Har förresten varit på tre pass på friskis nu och hoppas att jag kommer fortsätta hålla igång det! Det är kul. :)

På fredag får jag träffa min Mattias, vi ska på utflyttningsfest hos Clara och Robine i Stockholm och sen åka hit på lördag. :) Nu måste jag springa iväg till bussen!



See you soon

Jag saknar solen! (som alla andra jag vet)

 

Jag saknar faktiskt att ha många fräknar, jag saknar att vara brun - vilket jag aldrig blir av att bara vara i Sverige eller en vecka utomlands - och jag saknar den milslånga öde stranden som är Fraser Islands östkust. När jag hör Coldplays "See you soon" så kommer jag tillbaka precis dit, och kan känna känslan av att gå där på stranden. Ååh det var nog bland det bästa jag varit med om. Uppe i gryningen - när händer det annars? Totalt ensam, fin soluppgång, kall sand efter natten under fötterna så vattnet kändes varmt, minns allt så väl. Längtar tills jag & Mattias åker iväg i sommar, då ska jag garanterat upp i gryningen igen och ner på stranden! (Fast tror faktiskt inte att något kan slå just den känslan jag hade på fraser)

 

Usch, är så trött nu på vintern, sover länge och vaknar trött - hatar det! Förhoppningsvis blir det bättre när jag kommit igång med träningen. :) På måndag ska jag på första passet, yey!

 

Idag gick jag till Gränby centrum för att hälsa på Emil som visade upp en bil & för att köpa några grejer. Det blev sammanlagt 35 minuters redig promenad, i den här kylan! Jag är duktig :)

Fast har jag pluggat nåt? nej.. skräll


2 0 1 0

Tillbaka i Uppsala


Idag har Clara hälsat på! Shopping, lagat mat och sett på filmen Milk. Köpt mig träningsskor så nu jävlar. och ett par kängor. och en klänning för 100:- på weekday. och en tshirt. Ska sluta shoppa nu kanske.. : s

 

Jullovet har varit bäst! Arvika - mysig jul, fika med vännerna men tyvärr sjuk så ingen fest. :( Sundsvall - spelkvällar, bastubad, nyårsfest, pulkaåkning, shopping, slalom, film och mys med Mattias.

 

Nu är det nytt år och vad gäller träning har jag aldrig i mitt liv varit så här pepp - trots att jag sitter & snörvlar just nu

 

2010 är året då jag:

- kommer träna och bli frisk och fit

- kommer ha en jävligt kul vår i Uppsala

- kommer ha många mysiga & roliga stunder med Mattias

- kommer tågluffa med ♥ i juni-juli

 

Man ska ju vara positiv eller hur?! :)


RSS 2.0