fest fest fest


I onsdags började det med Mario Kart-kväll hos mig som övergick i att jag, olle och hanna spelade och sjöng lite. (cello o gitarr) Det var kul! I torsdags hade vi korridorsmiddag och satt ute hela kvällen och rökte vattenpipa, spelade gitarr, några jonglerade och några spelade på bongotrummor haha. I fredags hängde jag med några i klassen i stadsparken, drack vin och åt kex, ost, vindruvor m.m innan vi gick till Orvars krog och tog några öl. I lördags var det upp till kamp! Klasskamp mellan 15-16 (vi) och 13-14. Brännboll, äggkastning och kubb (även en korvlek där man skulle gunga upp en korv och fånga den med munnen, se bild;P) var lekarna och tyvärr vann 13-14 men det gjorde inget för det var en GRYM kväll ändå. Perfekt väder, grymt folk, grillning och dans på Vedala! Lyckad kväll. I söndags var det bakishäng hos mig med kladdkaka och film, med Hanna och Tess.

Ikväll ska jag, Hanna, Amalia, Tess och Lisa äta tacos o förfesta och sen antagligen dra ut på GH! Struntar i nisse o olle o dom andra killarna ikväll, de får inte vara med. :) De kommer hit kl6 så nu måste jag plugga, städa, spela cello m.m...
Puss

riktig vår i Linköping

Bilder från Gamla Linköping och promenad med Mattias hem + mysfika på gräsmattan

 

 

 

 

 

 

 

 

 


en månad kvar

Är i Linköping, friskare och gladare! :) Idag har det varit 20 grader och strålande sol. Jag och Mattias har träffat min släkt i gamla Linköping, fikat ute i värmen och gått runt med lilla tyra och carl. Det var mysigt! Om en månad är jag och Mattias i Barcelona (om flyget går utan nåt askmoln i vägen) och luffar runt, läängtar! Måste planera mer och börja skriva packningslista, kolla vad jag ska ha för kläder med mig - kanske köpa något nytt som behövs ;)
Här är lite bilder på ställen vi ska till:











so sick of being sick

Det är knappt att jag orkar skriva här men jag måste skriva av mig. Jag blev sjuk i måndags natt och har varit sängliggande sen dess med undantag för att hämta yoghurt, mackor eller vatten, eller duschat för att värma mig när jag fryser. Det började med extrem magont hela första natten, sedan ont hela dagarna i tisdags och onsdags men kunde iaf sova andra natten. Feber, frossa och svettningar fram och tillbaka, halsont, hosta, yrsel, illamående, torr i halsen, täppt i näsan och hela huvudet, otroligt trött,seg och huvudvärk är andra symtom..

Snart är mitt tålamod slut, jag är sjuk så himla ofta. Inte så här sjuk som jag är nu, men ändå. Jag har varit nog sjuk de senaste två åren sen jag hade körtelfeber. I vår nu så kom jag ju igång med träningen och så kommer den här förjävliga influensan/magsjukan vad fan det är och förstör...  Jag vill gråta för att jag får panik på allt det här samt plugg men om jag gråter gör det ont i halsen, jag blir ännu varmare osv.. så jag trycker tillbaka det. Ingen röst har jag heller, så telefonsamtal är inget jag kan syssla med. Jag är ganska bitter för tillfället men tillåter mig att vara det. Snart är jag förhoppningsvis glada Petra igen. Har missat de två senaste tillfällena på dansen och det är bara en gång kvar innan stora föreställningen på Stadsteatern. På måndag har jag ett seminarium, rest från en tidigare kurs då jag också var sjuk... jag orkar knappt öppna boken och måste verkligen göra det! Plus att jag har två till examinationer på tisdag och onsdag..

Positivt: Igår kunde jag sitta i ett par timmar (!) med mina nya korridorsvänner och äta lite kladdkaka och umgås. Nu vet jag vilka de flesta är och jag har ändå hunnit prata en hel del med Kristoffer och Erik under veckan. De är alla jättesnälla och frågar om jag vill ha hjälp med nåt för att jag är sjuk och så där. Längtar tills jag är frisk och vi ska ha korridorsfest om några veckor :)

och..

Fick nyss ett sms av Mattias som gjorde mig lite gladare. Tack moo, ja det hjälpte ♥

John Butler Trio & flyttpackning

Från promenaden med Mattias, haha

Tentan är gjord, Mattias har varit här i helgen, festat på Valborg och imorgon flyttar jag till Flogsta! Lägger upp bilder från Valborg en annan dag, nu måste jag fortsätta packa.

:)


RSS 2.0