Goin' skiing

Alla längtar vi efter våren men nu tar jag en paus från det och åker upp till vintern i Vemdalen! Imorgon åker jag till min Matte i Sundsvall och på fredag bär det av till fjällen. :) Hoppas min hosta ger med sig lite mer tills dess!

Igår var jag ute med klassen - förfest hos Nils med licor 43 m.m. och sedan mat och vin på Norrlands. Mycket mycket skratt och alla var så roliga! Trötta efter hemtentan och sugna på fest = övertrötta, fulla, galna och skrattade åt allt! :) Askul i alla fall. Idag ägnar jag mig åt ingenting förutom packning och det är så otroligt skönt att för tillfället inte känna press eller stress över skolan. Lite läsning på tåget imorgon är allt inför helgen. :)


Who says

 

 

Nyklippt och hemtenta = Lördag

Håret ser lite kortare ut på bilden än vad det är eftersom det är uppklippt. Var otroligt skönt att gå till frisören i alla fall och jag köpte en svindyr men svinbra lockcreme. Nu ger jag upp för idag och fortsätter slitet imorgon.

Jag vet iaf helt säkert att jag får jobba en vecka på campingen i sommar, på städ. ;) Haha. Sen förhoppningsvis några extradagar i receptionen. Men den här sommaren ska det bli vila också! :)

Nattinatt ♥


sjuk, slit med hemtenta och i andra tankar

 

Jag tycker den här bilden är så fin. Ibland kan jag tycka att rött hår är så jävla fult och ibland kan jag tycka att det är hur fint som helst. Klänningen är så himla fin!

 

Jag sitter och spyr över min hemtenta. Är så oinspirerad så det finns inte. Och igår kom en artikel om hur alla klagar på lärarutbildningen här i Uppsala, och vi kan inte annat än hålla med om vad de sa där. Otydlighet från lärare och instruktioner, man är hela tiden rädd för att göra fel och bli underkänd och hela utbildningen känns ostrukturerad. Just nu är det tungt. Blir nog ändring när man får sina egna ämnen, men jag är så osäker på allt just nu. Framtiden, vad jag ska göra och vad jag vill läsa.

 

Sitter i andra tankar hela tiden nu och tänkte att det kanske vore bra att skriva ner lite här så jag kan fortsätta plugga sen.. Eller..? Funderar på tråkiga, jobbiga saker men också roliga som att jag ska flytta och att vi ska på tågluff och jag vill planera den nu! Allt för att slippa hemtentan som jag vet ska vara inne på måndag kväll men ändå aldrig tar tag i. Imorgon ska jag klippa mig och det ska bli skönt! Unna mig något i allt slit och så har jag varit ordentligt sjuk denna veckan (börjar ge sig sakta men säkert).

Puss♥


220310

 

Jag nylandad från Australien förra året på väg från Arlanda till Sthlm.

Brun var jag, så brun kommer jag aldrig mer bli om jag inte bosätter mig i ett varmt och soligt land under en längre tid igen. Jag önskar i alla fall att det ska bli ordentlig vår snart så jag kan få lite färg!

 

 

Nu är jag snarare så här blek, något blekare till och med för detta är en bild från en eller två veckor i australien.

 

I vår och sommar ska jag ta vara på solen, MEN, jag ska vara ordentligt duktig med solkräm! Sitta ute oftare men bra med solkräm, istället för att pressa mycket en dag och vara dålig på att smörja in mig. Vill få färg, men hälsosamt. :)

 

Nu ska jag lägga mig på soffan framför sex & the city, tycka lite synd om mig själv pga ond hals och hosta och sedan ta tag i plugget. Haft en underbar och mysig helg hos Mattias med en härlig vårdag i lördags. Han är bäst min pojkvän helt enkelt. Puss!


Chromeo till Arvika!!! yes yes yes :D

Jag är överlycklig. Det här har man ju drömt om! Fy fan vad bra det här kommer bli. :D

Sommar, sol, apollo, vänner och Chromeo ! wiie

 


söndagschill

Så här fint väder som på bilderna är det i Uppsala idag men jag är inte inne i stan utan jag sitter hemma och pluggar och lyssnar på John Butler Trio. Igår var jag ute på Norrlands nation med Linnéa, Rickard, Nils, Jens och Joel! Det var kul, dansade mycket, tog en drink och en lakritsshot, mm :) Vi startade upp dansen på dansgolvet jag, linnea, jens och joel.. sen kom ett litet gäng upp och joinade och tyckte det var bra gjort av oss. Efter ett tag så kom det fler och fler och till slut var det fullt. :) Bra styrt! Tog bussen hem halv 3, och nu sitter jag här och läser Utstött.

 

Ska ta en paus och ta en promenad, gå förbi Willys och köpa nåt gott och sen kolla på desperate housewives-repris. Sen fortsatt plugg resten av kvällen. Igår var det förresten superbra väder, varmt, solen lyste och värmde och det kändes vårigt inne i stan. Jag och Linnea shoppade och fick gratis fika på torget. Jag köpte en skinnjacka (fejk från hm), ett linne, en sommarklänning och en halsduk. Inte bra för plånboken men bra för själen. :) hahah. ursäkter.. Nej men skinnjackan är jag supernöjd med.

Och jag är fortfarande glad över mitt studentrum :D Vill flytta in nu och göra fint!

 

 

 

Jag igår med min älskade lakritsshot

 

 


r a d i o h e a d w e d n e s d a y

Mattias var här förra helgen och det var en jättemysig helg. Han var med på min skola och kollade hur det är där, vi lagade god mat, såg på film (Up som var jättebra och jag började gråta flera gånger haha), pluggade, gick på stan och shoppade lite, middag på stan, öl på irländska puben, Alice i Underlandet i 3D och söndagsmys. Dagarna med honom kan inte bli annat än bra ♥

Den här veckan är jag ute på VFU (praktik) på en gymnasieskola här i stan. Får följa med på olika lektioner, observera, hänga och sörpla kaffe i lärarrummet och känna mig allmänt cool med mitt fina nyckelband med passerkort som visar att jag är lärarstudent. Vi är 8 st där varav två från mitt arbetslag så känner mig iaf inte ensam. Mest intressant är det att få diskutera med vår handledare på skolan efter varje dag hur det är att vara lärare, vad man kan göra åt problem som dyker upp m.m. Börjar förstå vad det är jag läser för program i en annars väldigt flummig första kurs. ;P Man är iaf helt slut varje dag man kommer hem, är inte van vid 9-timmarsdagar och så plugg på det.

NYHET: Jag har fått 4 erbjudanden om studentrum, 3 på kantorsgatan och 1 i Flogsta! Det i Flogsta får jag garanterat medan de på Kantorsgatan är det fler som "bråkar" om och jag vet inte var i kön jag står. Har svarat ja på alla, och om jag får svar från kantorsgatan tackar jag nej till flogsta (kan göra det i nån vecka till), och om jag inte får svar från kantorn så tar jag Flogsta:)

I vilket fall som helst så ska jag få mitt egna studentrum i korridor den 1 april eller 1 maj!! :) Fixat och klart inför hösten. Jag längtar efter att få flytta in mina grejer och göra fint.





två av mina älsklingar :)

and in this moment i am happy

Mattias på vår miniresa till Stockholm - fest, hotell och thaimassage = inte fel nånstans :)

I sommar däremot gör vi en längre resa runt i Europa och det ska bli SÅ kul och mysigt. Dels att få se massa underbara, roliga, fina ställen och att få åka med Mattias som är min favvo :) Imorgon kommer han hit och det ska bli underbart att få ses igen. Blir lite planering då inför sommaren. :)

 

I måndags blev jag sjuk och hade svinont i halsen. Låg hemma hela dan igår och sov och vilade så idag mår jag mkt bättre! Har varit i skolan på seminarium och på Fyrisskolan på möte inför VFU (praktik) nästa vecka. Ska bli kul! Lite smårädd att jag ska få prata på spanskalektionen för jag nämnde att jag hade läst det och att det ämnet vore kul att kolla på....:S återstår att se.. I fredags var jag på förfest med Linnea, Hanna, Nils och Olle och sen drog vi till Värmlands och träffade några fler ur klassen. Dansade jättemycket och det var kul! :) I lördags kväll orkade vi inte med mer fest så det blev filmkväll hos Nils istället med Hanna och Linnea. Kul att umgås utanför skola och fest! Är i alla fall väldigt nöjd med min klass, vi skrattar alltid så mycket. :) Det gillar jag!

 

NU; Mat - fetaostbiffar med klyftpotatis och tzatsiki som jag gjorde 3 portioner av igår ;) jorå jorå


RSS 2.0