Leaving Bondi

Imorgon lamnar vi Bondi for att bo i city 5 natter, har nastan packat klart, ska bara duscha och sen sova! :) Har bara 2 minuter kvar pa internettiden, sa det far bli kort. Nu kommer vi flytta till ett hostel en bit fran Kings Cross, Chilli Blue backpackers tror jag det heter. Efter 5 natter aker vi ner till Melbourne och bor hos Jennifer.

Skriver mer en annan dag och lagger upp mer bilder!
(Har varit jattesegt nar jag lagt upp hittills)

Puss!


Tisdag 10 Feb 09

    

Bondi Beach

Nu ar vi pa Bondi Beach och bor nagra minuter fran stranden. Hostelet ar skitigare an det forra (som var valdigt bra!) och mycket varmare for det finns ingen air condition. Vi delar rum med 6 andra tjejer som har sina saker ooverallt. Till slut lyckades iaf jag o sofi fa en varsin lada under sangen att ha grejer i sa nu ar det bra! Natterna ar varma och kvava, men jag kan iaf sova. I forrgar och idag har vi varit pa stranden, och igar var vi i bondi junction i det stora shoppingcentret hela dagen och kollade. Igar kvall satt vi pa hostelet och foljde sedan med nagra pa hostelet till beachside hotel dar det var valdigt mycket folk och stort! Kom tillbaka ratt tidigt och sov, vaknade 10 och gick till stranden.

Nu sitter vi pa ett internetcafe och jag tankte lagga upp bilder fran andra boendet - forsta tva veckorna - men det ar valdigt segt sa det far bara bli nagra ser det ut som. Tiden ar snart slut ocksa. Far fylla pa en annan dag. :)

   


Leaving Alfred Park

Imorgon bitti lamnar vi alfred park for att bo pa bondi beach i drygt en vecka.
jag kommer snart lagga upp bilder fran forsta veckorna, men inte forran
jag kommer till en snabbare dator - har ar det jattesegt. Nu ar klockan
kvart over 12 och jag maste upp och packa vaskan, ikvall har vi varit pa bio - yes man.
den var rolig! Skriver mer om nagra dagar. :)

Puss

RSS 2.0