min senaste vecka

mattias o jag på promenad, jag sprang omkring och var sprallig :)

 

 

 

tenta på torsdag så nu är det plugg plugg plugg

min frukost idag :)

 

Igår var Linnéa här, vi lagade god paj och drack vin. Vi hade en flaska var så det slutade med att vi drog in till stan på först Smålands och sen Stocken! Kul att vara lite spontan när man ändå är ledig dan efter. ;) Och snart är det Valborg vilket ska bli grymt, jag hoppas på fint väder! Det ska vara fint:)

Puss



the heart of life

Mattias har nyss åkt hem. Han kom i fredags, då gjorde vi lasagne, gick på promenad, gungade i en lekpark och myste framför datorn med några program. Igår åkte vi till stan, fixade gästkort till Valborg, gick på museum, till min skola, genom botaniska trädgården och fikade på Café Linné. Lagade lax och potatis med hollandaise-sås och sparris och drack vin, fastnade framför Google Earth och roliga bilder och såg på film som var slut 4! haha. Idag har vi slappat och pluggat. Haft en rolig helg som vanligt med min Matte. ;-) De kommande 10 dagarna ifrån varandra kommer bestå av mycket tentaplugg! Men sen är det Valborg och fest. :-)

 

♥ älskar dig ♥

Om endast 8 veckor åker vi iväg på tågluffen!


SOL!

Idag är det en solig dag, jag ska in och fika med Linnea om ett tag och sen vidare på middag med Arvika-folket på någon nation. Ska sätta igång och plugga snart, har skitmycket att läsa. Skönt att det är vår nu iaf och jag såg massa fina blåsippor när jag var hemma i Arvika över helgen, så fint! Det var 13 grader varmt också, underbart. Igår blev jag och Hanna lite galna när vi satt ute med klassen bakom skolan, solen lyste och det var en gräsmatta där som vi satte oss på och vi sprang runt lite. Blev som små barn, men så blir det när man inte sett sol och gräs på ett halvår haha. I helgen ska det bli sämre väder tyvärr.. Mattias kommer hit så det är synd, men vi får väl ligga inne hela dagarna istället och se på film eller nåt. ;P

 

 


Vemdalen med Mattias

 

 

 

 

 

 

Otroligt skönt att komma iväg, få lite sol och färg (fräknar) i ansiktet, frisk luft, vila, mys, lite fest - se nåt annat och lite halvt glömma plugg och stress! Gjorde mig gott. :) Mysigt, och väldigt roligt, att åka med Mattias. Ser fram emot tågluffen!

Igår kom jag till Uppsala, idag var det seminarium och jag höll igång min aktiva livsstil den här veckan (haha) med ett core-pass med Linnea. Imorgon bär det av till Arvika! Träffa familjen & simba, åka till IKEA och festa med Gustaf är planerna. Och äta pappas mat. :D


RSS 2.0