Angels in America

Spenderar dagen hemma med artikelanalyser (BLÄ) och emellanåt Angels in America. Det är en pjäs av Tony Kushner vi läste i skolan nyss som de gjort till mini-serie. Handlar om AIDS-krisen i USA på 80-talet. Väldigt speciell pjäs men sjukt bra! Har hört att den går på stadsteatern i Sthlm i maj-juni, vore kul att se. Nu ska jag ta tag i social studies, blä blä.


17 mars

Imorgon har jag grammatiktenta, hjäälp. Past participles, subject complementation, partitive construction, extraposition, cleft construction plus typ 100 till (seriöst) ska jag kunna tillämpa men också förklara på ett bra sätt. Hoppas det går vägen. Efter tentan ska jag direkt till Viksta bygdegård med Attra, för bandet och vi i dansgruppen ska ha rephelg. Det blir kul! Massa rep och fest som förra helgen fast då var jag iväg med kören. Kul att lära känna lite nytt folk. :)

Fick ett MMS av mamma som jag inte kunde öppna i mobilen så hämtade bilderna från halebop.se. Första är från familjens julkonsert i mangskogs kyrka (ser ut som ett spöke) och andra är på bästaste bäst-simba hemma i Arvika. ♥




BOENDE I STAN

 

 

Jag har fått ett studentrum i korridor mitt inne i stan precis vid ån! Fick det genom Värmlands Nation där jag har varit medlem sen jag flyttade hit och huset kallas Phyllebo vilket jag tycker är kul. Flyttar antagligen dit direkt efter Valborg!

YEEEEESSSSS!!!


RSS 2.0