Keep my feet on the ground Keep my head in the clouds

Jag skulle vilja åka och se norrsken någon gång. Det är så fint:) Har aldrig riktigt tänkt på det, men när Ido (från Israel) sa att det är med på hans "lista" över saker att se innan han dör, och han undrade varför jag aldrig sett det som bor i Sverige, då började jag tänka mer på det. Jag älskar ju bilder av rymden och himlen, tycker det är hur fint som helst så jag borde ju åka upp och se det någon gång, kanske i vinter om jag hittar någon som vill med :) vem? haha. Tänk bara att kunna sitta utanför den lilla stugan på andra bilden och sen gå in och dricka varm choklad. Mys. 

Är på jobbet igen, men just idag & just nu är jag på väldigt bra humör och det är ju inte fel :)

311; Down





I am no superman


Är på jobbet & tycker synd om mig själv i min ensamhet med en kopp te.. Har precis jagat registreringsnr på några zigenare som stack snabbt som blixten härifrån utan att betala...Dom har bott här i mer än en vecka och bara sticker..faan. Vi hann inte stoppa dom. Blir så arg.

Har precis haft en underbar vecka med Mattias som var här och hälsade på. Han kom i måndags kväll och det var ju en bra belöning efter 4 dagars slit på jobbet. =) Vi har spelat minigolf, hängt med brorsorna och cilla, spelat TP, varit en sväng i Karlstad, sett på film, blivit lite förkylda (sorry mattias), spelat Rayman raving rabbids med Linn, Klara, Clara och Linnéa, solat & badat på Ingestrand, ätit massa chips och haft det allmänt bra.
Bästa veckan på länge.

Så nu känns det ju ensamt att sitta här. Mattias åkte halv 12 idag, det blev blandade känslor men mest bra sådana... Blandat med en viss nervositet. Vi får ta det som det kommer och hoppas på det bästa. Vi kanske kan ses nästa gång efter way out west om vi har flyt.. Nej nu ska jag söve, iaf försöka. :)

natti

Where are you going
 Dave Matthews band

Moving slow in my lowest gear


Igår var det förfest hos Klara och sen en rolig kväll på bryggan! Efterfest hos Ican och sov hos Maya.. :p Har varit dödstrött hela dagen. Klockan 12 kom Carl hit, han fixade med min dator (yes, gratis antivirusprogram) och vi lyssnade på musik, pratade, kollade på gamla bilder (riktigt gamla) och åt mat.

Nu blir det bio med kompisarna :D



My Friends

Nu har jag jobbat klart mina 4 nätter på jobbet - gööött - var ledig igår och tre dagar till :) Igår var jag ute och sprang, fikade med Linn & Robine i stan och sa hej då till Julia som åker till Nya Zeeland idag och är borta ett år!! Hoppas hon får det kul, vilket jag absolut tror att hon får. :)

I onsdags bestämde vi oss väldigt snabbt för att gå ut, Rasmus hade förfest i lägenheten i stan och sen drog vi ut på bryggan där Mazdakombo spelade och senare Johan! :) Vi hade askul och dansade jättemycket, inte bara på bryggan utan hos rasmus på efterfesten också.. :p Jag somnade kl 6 framför "The Deer Hunter" som jag tror är bra men jag orkade inte kolla...skönt att få ett helt rum för sig själv var det i alla fall. väldigt stor lägenhet. :D Lägger upp lite bilder innan jag drar in till stan. :)

    


Jag lyssnar oavbrutet på One Hot Minute och låten My Friends har alltid varit en favorit och är fortfarande. :)

http://www.youtube.com/watch?v=Rv74JhPqlco&feature=related

I like pleasure spiked with pain music is my aeroplane

Uppsala - mitt nya hem! antagligen...
Blev antagen till spanskakursen som är på heltid en termin och nu letar jag boende som en idiot... skrev just till en tjej som la upp en annons på blocket den 6 juli och jag hoppas hoppas hon svarar för det rummet vore asbra. Ska svara på några till ikväll så får vi se hur det går. På nåt vis ska jag nog ta mig dit :)

I vår åker nog jag och Clara (och nån mer som vill med?) till London och jobbar. Nu har jag funderat så mycket fram och tillbaka på vad jag vill men det här känns som en bra plan för hösten och våren... får se om det blir så. Hösten är antagligen klar i alla fall. Konstigt att jag ska flytta! Men det kan nog bli kul :) Patrik kanske pluggar där också, och så har jag ju Anders som har lovat att bjuda på söndagsfrukost! haha.

Jag kan inte sluta lyssna på Red Hot Chili Peppers One Hot Minute - den är grymt bra. Aeroplane, My Friends och Walkabout är mina favoriter. :D

Nu ska jag äta maaat - lämnar håkan ensam med turisterna:p




One Hot Minute

Det känns som det enda jag gör nu är att vänta på mitt intagningsbesked... Känns som att jag inte kan göra någonting annat än att vänta, för jag kan inte bestämma mig förrän jag vet om/vad jag kommer in på. Språkvetarprogrammet är ju väldigt osäkert, det kan gå, men kanske inte. Och spanska som är mitt andraval, vill jag läsa det? Då måste jag i så fall planera att åka till Sydamerika eller Spanien nästa år när jag läst klart, så det är värt det. Det är så svårt.

Sitter och kollar rum på blocket nu och de senaste tre dagarna har det kommit in mycket nytt, och några verkar rätt bra. Men jag kan ju inte höra av mig nu och säga; jag vet inte om jag kommer in eller om jag vill ha det, men... det går ju inte. Antagligen kommer jag in på spanskakursen, så om jag bestämmer mig nu så kan jag ju leta efter ett rum! Om jag väntar tills intagningsbeskedet finns det chans att alla kommer före...gaah.

När jag hittade ett rum som verkade jättefint blev jag glad, men sen slog det mig: vill jag verkligen plugga nu? Jag känner både ja och nej. Om jag gör det måste jag lova mig själv att resa senare, jobba och resa när jag pluggat klart eller ta ett sabbatsår.. Det som är bra med språkvetarprogrammet, om jag kommer in, är att det är praktik (de flesta gör den utomlands) femte terminen. Då skulle jag kunna försöka fixa den i London eller någonstans i USA. :)

Om jag inte pluggar i höst måste jag komma på vad jag ska göra. Hade ju planer på London, är fortfarande sugen på sätt och vis men samtidigt känns det jobbigt. Annars får jag kämpa på med Linn & Klara och tjäna pengar och åka någonstans, vart vet jag inte.

Jaja, tjat tjat. Festivalen var asbra! Fleet Foxes var bäst, vädret höll i sig för det mesta, det var bra sällskap och mycket vin.
Här kommer några bilder



ölspelet the ring of fire - askul :)





The Mars Volta



Julia och Klara i Orion



Robin i Fleet Foxes



Skyler i Fleet Foxes

And you will go to Mykonos

Fleet Foxes Ikväll!
:)



and turn the white snow red as strawberries in the summertime

FESTIVAL!

Idag har jag jobbat, men imorgon blir det att dra till campingen och festa i vårt camp som de andra styrde upp idag. :)

Det är två veckor sen jag skrev sist och det här har jag haft för mig:

Jag jobbade mina första dagar på campingen innan jag åkte till Sundsvall och hade den bästa helgen jag haft på länge; riktigt midsommarfirande i sommarstuga med massa folk och singstar, rundvandring i sundsvall, good mat, träffade Patrik och Danne och spelade guitar hero & brännboll. :)

Kom hem förra måndagen, tisdag - fredag solade jag på dagarna innan jag jobbade natt 16-07 som var otroligt jobbigt. Varmt + hur mycket som helst att göra pga Arvika Cup..(!!) I lördags hängde jag och Clara nere på hennes brygga och solade och på kvällen såg jag och mamma på film och åt thai-mat, det var mysigt. Sen jobbade jag extra 8-14 i söndags och igår planerade vi festival innan jag, Clara och Klara badade i racken där Clara bjöd på världens tarzan-hopp + ett skruv-hopp i lianen som var så jävla kul. :)

Imorgon ska jag bränna ut en festival-cd, hämta öl hos Linnéa och dra till campingen med kompisarna och festa. De är där ikväll, hoppas de inte festar för hårt så de inte orkar imorgon. ;p

FLEET FOXES LÖRDAG 20.00 APOLLO

             

RSS 2.0