Segis

 

Dåligt;

Känner mig hängig idag. Lite förkyld men det är inte problemet. Måste va helvetes-PMS. Trodde inte det gick att ha det när man åt p-piller eftersom man inte får ägglossning eller nåt, men har läst om massa folk som har det ändå. Känner mig på gränsen till att börja gråta hela tiden och börjar gråta för minsta lilla grej. Vill bara ligga i sängen och se på TV (vilket jag gjort hela eftermiddagen), usch känns inte alls bra. Hoppas det går över snart, för så här kan jag ju inte gå omkring. Är redan stressad nog över annat!

 

Bra;

Imorgon ska jag äntligen få se nya Harry Potter! BIO! :)

På torsdag ska jag, hanna, tess, lisa och kanske amalia ha Pre-Tallinn-Night för i helgen åker vi dit! Yay!

I helgen åker jag färja och strosar runt på julmarknad i Tallinn. :)


plugg(?)måndag

 

mattias på besök i oktober nån gång :)

 

Sitter och försöker skriva klart en discussion essay. Men det är svårt, för den är sämst, jag har ingen motivation, har kört fast och ska skicka in den om senast 2 timmar. ! Me like. På fredag har vi grammatiktenta, på onsdag ska jag ha läst en bok jag inte börjat på och nästa måndag ska en hemtenta i litteratur in. ♥ (och nästa onsdag ska vi ha läst en bok till och hålla en debatt på talseminariet). Det är mycket nu och motivationen är låg.

 

På fredag kommer min bästaste bästa Mattias hit! Tenta/födelsedagsfest och utgång på Värmlands är tanken och jag blir lycklig bara av att tänka på det. Så det är ju egentligen bara att kämpa på, men ändå gör jag annat. Ser på TV, lagar mat, städar, sover, sitter här. Och blir superstressad och mår dåligt. Jag går emot mig själv; jag är en sån som måste ha ordning för att känna mig lugn, men jag är väldigt duktig på att unna mig saker trots att ingenting är gjort. Smart?

 

Har tagit upp cellospelandet nu i höst vilket känns bra och kul. Spelar en gång i veckan med en cellokvartett, ibland oktett! Den 16 dec har vi konsert i nån kyrka tror jag, blir lite nervigt. Men kul är det och jag övar cirka 1,5 timme varannan dag i alla fall. :)

 

Nu jäävlar blir det uppsats, men det tar emot såå mycket. Kram!


Födelsedagstider och Halloween

När jag kom fram till Mattias i torsdags väntade färdig middag och ett bord med presenter. Bästa välkomnandet nånsin! I fredags var vi duktiga och pluggade på skolan hela dagen och på kvällen blev det pizza och öl i replokalen med Mattias band. Igår kväll åt jag och Mattias god mat, drack vin, spelade frågespel och kollade på min Stevie Wonder-DVD som jag fick i present! Senare bar det av till Nationernas Hus där vi hängde i logen och fick mat och öl. Mattias band Funkinstitutet gick på vid 12 och jag röjde med hans vänner längst fram. Grymt och verkligen min musiksmak; funk, rnb och soul. Riktigt bra! Mattias hade hästhuvud på sig hela spelningen och svettades ihjäl, haha. Efter spelningen tog vi en drink och dansade och drog hem vid 2, vilket var 3 för oss egentligen. Krångligt det där med tidsbyte. :p

 

Dagen har bestått av mys, tupplurar (först mattias när jag låg och läste, sen jag i mattias knä efter maten haha) och seg tågresa hem. Det är så underbart mysigt att ta tupplurar med den man tycker om mest. ♥ Bli kliad i huvudet samtidigt är inte fel. :D

 

Imorgon ska jag baka inför min födelsedag på tisdag då ett stort gäng kommer hit och vill äta, bla. Linn och Klara! Tjoho. :)

 

jag var inbrottstjuv, hade en cool 'vävd' påse med $ på oxå

Mattias i logen som häst


RSS 2.0