AUSTRALIA

Nu ar klockan snart halv 8, solen lyser och vi sitter vid datorerna pa hostelet. Flygresan var laaaaang, kandes som jag bodde pa det dar flygplanet. vi akte med ett till frankfurt - val dar fick vi ga en bit, sen upp for en rulltrappa, sen pa ett tag som tog oss till nasta terminal, sen sta i lang ko for nytt boarding card och SEN hitta gaten. men det gick smidigt, kandes valdigt duktigt att hitta ratt. :p sen stort flyg till singapore (12 h) , dar gick vi ut pa rokterassen dar det ocksa fanns en liten kaktusvarld, dar var det sjukt varmt och kvalmigt.

Sen gick vi pa samma flyg och samma platser igen till sydney (8 h), darfor kandes det som att vi bodde dar. otroligt ont fick man av att sitta, fanns inget bekvamt satt. sag nagra filmer, nagra tvprogram, spelade tetris lite, ipod, at massa massa mat m.m. trodde inte man fick saa mycket mat, den var ratt god ocksa. vi var framme i sydney igar morse, mandag klockan halv 7. akte minibuss i vanstertrafik (kandes konstigt) till stan - krockade lite med en lastbil nar han svangde och hade sig i filerna, iofs bara backspegeln men galet anda - sen kom vi till alfred park.

checkade inte in forran 11, innan det tog vi en tur ner i surry hills och runt central station. kopte macka pa subway och en nektarin sen fick vi varat rum. helt okej, toan var lite varre. iaf golvet i duschen, fy fan. mogligt, vitt, gront och svart pa samma gang. far nog duscha med flip flops. :p pa eftermiddagen gick vi och handlade mat 10 min harifran, sen lagade vi pasta med tomatsas, majs, gurka och tomat. ratt gott, sen blev vi sa trotta sa vi gick upp for att vila, sen plotsligt vaknar jag av att det ar morkt och folk skriker nere pa inne-terassen, sen somnade jag om och vi vaknade vid 5, sag soluppgangen fran den allmana balkongen mot sydney skyline och nu ska vi ata frukost. :D

Puss


Trött & hungrig :P

Nu är klockan alldeles för mycket, jag ska upp halv 8. Har varit mycket ikväll, packa och fixa och allt möjligt. Nu håller ipoden på och lägger in all musik, sen kan jag stänga av datorn och lägga mig! Imorgon tar jag, mamma & pappa tåget till Stockholm 09.40, sen äter vi middag med clara, robin, robins mamma och claras föräldrar om de hinner till sthlm i tid. Kanske hinner jag se deras nya lägenhet också. :) middag halv åtta iaf, sen sova, sen upp och äta hotellfrukost och senare ut till Arlanda för att träffa sofi och hennes föräldrar. :)

Sista svenska inlägget på fyra månader det här då antagligen...Konstigt!
Hoppas alla ni här hemma får en bra vår, så ses vi i maj. :D

Jag kommer skriva här på bloggen och lägga upp lite bilder, men flest bilder blir det på facebook.

Godnatt

seven days in sunny june



Så här ser vädret ut i Sydney på måndag enligt resfeber.se. Helt okej sådär. :D
Vet inte om man ska lita på smhi eller resfeber, smhi känns mer seriöst men visar alltid
kallare (och konstiga saker som 20 grader på natten och 16 på dan?) medan resfeber visar varmare. Man vill ju helst att resfeber har rätt ;) (Måste bara påpeka att andra dagar visar både smhi och resfeber 28-35 grader också;p) nu har vi iaf kommit så långt att de visar vädret en dag vi faktiskt är där! :p hjälp! men kul. :)

Nu ska jag läsa i speed-fart (för att hinna klart med Scar Tissue innan jag åker)
och sen soova.
Godnatt

sjuk & seg

I flera dagar har bloggen varit vrång mot mig - "sidan har upphört att gälla" - jag blir arg. Jag är iaf sjuuk, har feber nu ikväll. borde egentligen inte sitta här, så nu blir det direkt i säng när jag skrivit klart. Jag ska vara positiv och hoppas att det blir bättre snart, och få gjort allt jag ska. Idag testpackade jag ryggsäcken med det mesta av grejerna. har en del toalettsaker, mediciner, nån klänning, liten handduk & handbagaget kvar. sen har jag en del saker jag ska köpa/göra också. jag ska göra en ny lista för vad som ska göra imorgon. idag hann jag iaf testpacka och testgå med ryggsäcken runt kvarteret med robin. :p kändes jävligt fånigt men värt att testa hur den känns liksom. Nu ska jag sova mig frisk - först vatten vatten.

godnatt

sleep sleep..

Nu är Robine och Clara här, de sitter och kollar i skolkatalogen från 1:an :P Jag är typ sjuk, hade inte feber förut iaf men täppt i näsan, torr och tjock i halsen och ont i huvudet och väldigt seg. Kanske inte var det bästa att jag var i högvalta till halv 4 igår - Iofs spelade jag bara spel hela kvällen. Borde lägga mig tidigare och inte slita på kroppen. Iaf åkte jag & Clara till Daniel igår där han och några kompisar var. Vi spelade först "Stadens nyckel" - ett svårfattat, segt, jobbigt spel där jag var "Örnehufvud" och lyckade bli biskop några ggr och till slut fattade lite vad man skulle göra (och kom tvåa;p) - och sedan TP från 11 till 3. :p Vi var sjukt övertrötta allihopa, skrattade typ hela tiden och fick svåra frågor eftersom det var versionen från -84. :p


Den här veckan har jag fixat en del saker, hade tre effektiva dagar:

Tisdag; Åkte med pappa till Ingesund och skrev ut bokningsbekräftelse, papper på visum, flygbiljetter, kopierade mitt pass m.m.

Onsdag; Var på banken och beställde kontanter, rekommendationsbrev och lite annat.

Torsdag; Åkte till Charlottenberg med mamma, Yvonne och Ingrid. Köpte en tunn tröja, blus, lång t-shirt, neccesär och några småsaker. Allt behöver jag till australien. :)

Nu måste jag sova... först ska jag dricka vatten & ta echinagard (hjälper säkert inte men lika bra att testa) Imorgon ska jag gå upp, göra god frukost och sätta mig och läsa Scar Tissue, har en bit kvar... sen fixa saker, tex. testpacka ryggsäcken ordentligt och pyssla med albumbilder i itunes.. 

Godnatt



bild från Linnéas "partykamera", blir lite konstiga effekter. :p
På fest i Skillingmark

Gott nytt

Gott Nytt År!

2008

x
gick från ett förhållande till att vara singel
x hade körtelfeber.. :(
x Hade kul & underbart väder på Siesta! i Hässleholm
x Tog Studenten! :)
x
Jobbade på Ingestrands Camping
x hade den bästa arvikafestival hittills
x malmöfestivalen
x lina & mirjas inflyttningsfest i sthlm
x Såg Stevie Wonder i Globen! :D
x
Fick jobb på ICA
x fyllde år, :) (förfest här hemma och halloween-maskerad på tiki)
x hälsade på farmor och hade en rolig helg i sthlm
x Mysig jul och julafton
x Nyårsafton - middag med kompisarna och fest hos Martin & David.
x många bra festkvällar/vanliga kvällar med kompisarna :)


   

                


2009


x Australien 17 jan - 15 maj :D
x Studenten - linn, klara, sandra m.fl.
x Jobba på campingen?
x arvikafestivalen (förhoppningsvis inte jobba då)
x Se Jamiroquai någonstans? (vill vill)
x ??


snart är det sool igen. :)



RSS 2.0