Come again just to start a fresh

Idag har varit en blandad dag - bra, ledsam, glad, tom och soligt varm. Sen i eftermiddags har jag levt på en grej som gjorde mig så glad, konstigt att en sån liten oväntad grej kan göra så mycket. :) Red hot chili peppers har spelats ordentligt i min ipod hela den här våren och de senaste dagarna har det varit extra mycket, så jag slänger in en jättebra video med en jättebra låt av ett jättebra band.. :)


Funky Monks

Har haft två sjukt roliga veckor sen jag kom hem, har knappt hunnit vila - på gott och ont.. Kul har jag haft men sjuk har jag blivit också. Det har varit mysiga kvällar med kompisarna, fika på stan, festande hos mattias och i 23B, viksholmsfestivalen, vårbal på Ingesund med dans till 4 på natten & bartömning kvällen efter, massa red hot chili peppers-lyssnande och ikväll filmkväll med tjejkompisarna, mattias och henrik.

Nu är jag sjukt trött, ska sova och försöka ta mig upp och åka in till stan för att fixa mors dag-present till mamma. Imorgon kväll blir det feeest - skräll - och ut på bryggan. Vet inte om jag orkar, men får väl hålla ut en kväll till, sen är det slut på helgen och alla ingesundare har åkt så ingen fest mitt i veckan längre.. ska bli skönt att vända rätt dygnet och kanske bli frisk igen.. Man får väl hoppas. :) Puss & Godnatt

22/5 - förfest hos Julia och fest hos Mattias



23/5 - förfest i 23B och Viksholmsfestivalen







27/5 - Vårbal på Ingesund








Home sweet home..

Jag är hemma!

Känns roligt och skönt att träffa mina kompisar, mamma & pappa, att gå ut och festa med folk jag känner, att sommaren är på väg, att få spela cello & piano igen, att få sova i min säng, att äta hemlagad mat...

Det känns tråkigt och fel att inte vara i värmen, inte festa på massa roliga ställen, att inte träffa massor av nytt folk, att inte vara i Sydney, att inte dricka goon en varm sommarkväll, att inte sola och att inte prata engelska nåt mer.

Jag vet inte om jag vill ut & resa mer eller om jag ska stanna i Sverige och plugga... Ska vänta i några veckor tills det sjunkit in att jag är hemma, och sen se vad jag tycker om att vara i Sverige - och då börja fundera.

Sista veckorna i Cairns blev det festa, snorkla, gå på zoo, vara sjuk, träffa på mirja och tobias av en slump i cairns central, sola, åka på dagstur till Port Douglas och Mossman Gorge, sitta inne i regnet och souvenirshoppa. Då hatade jag regnet, men nu kan jag uppskatta värmen där. Det gick aldrig under 20 på natten, underbart. :)

Idag segade jag och såg en film, Two Hands, med Heath Ledger i huvudrollen. Den var konstig men bra, från -98 och så springer han runt i Kings Cross i Sydney och det var så coolt att se allt det igen, i en film! Showgirls var där redan då såg jag, haha, precis bredvid Mc Donald's och några små killar satt på trappan där jag brukade gå ner till Botanic Gardens. Fick mig verkligen att sakna Sydney ännu mer.

Ikväll åt jag, linn, julia, sofi, agnes och stina buffé på Ritz, sen kom Mirja och vi lyssnade på Petter och hans band som spelade. Jätteduktiga! Sen cyklade vi till Dottevik och hängde hemma hos Tomas och de andra ett tag innan vi gick till Henriks lägenhet. Kom hem för cirka en timme sen och fastnade här - dumt dumt eftersom jag gick hem för att sova... (gick o gick, åkte med clara i bil haha) Imorgon blir det slappa och fika på stan kanske, och i helgen är det viksholmsfestivalen!
Godnatt

Kings Cross



1938



1950



1970



Nu

I saw a wombaaat

Idag var jag pa zoo och matade kangurus, imorgon ska jag snorkla i stora barriarrevet. :)


Pics from the outback :)

Nu ar jag i Cairns efter 5 dagar i outbacken.
Lite bilder :)
















RSS 2.0