Buss - och mobilkrångel

Skulle åka buss hem. Inser att jag bara har 6kr på mitt busskort. Sms-biljett då? Nej, eftersom min nuvarande mobil har dött så har jag min gamla med sprickor över hela skärmen = ser inte vad det står på biljetten. OK, men får betala kontant då! Går på bussen.

*lägger fram en tjugolapp*
- Det går inte att betala kontant längre.
- Just det, fan. (Vad gör jag nu?)
- Smsbiljett då?
- Aa fast jag har spricka över hela skärmen.
- Ojdå, men det gör inte så mycket.
- Du kanske ser ändå. :)
Går och sätter mig, sms levereras och det plingar till. Men, det plingar till för att "sms väntar, fullt minne. radera?". JA, RADERA FÖR FAN kändes det lite då.. Jag raderar många. Till och med skickar ett tomt till mig själv för det brukar "framkalla" det andra då. Men icke.
- Ööh duu... det blev fullt minne så jag får inte smset....kanske kommer snart.. det har levererats iaf!

Det slutade med att jag fick åka med ändå och till och med satt och skojade och pratade med busschauffören. Han sa att han också brukar ha såna dagar då allt går fel, så han var förstående! Han sa att smset säkert kommer när man minst behöver det. Pratade skit om mina två mobiler och om sony ericsson som alltid går sönder. Han skröt om sin htc, jag vill ha men har inte råd. Får ta mammas gamla när jag kommer hem. Sen önskade han mig en bättre kväll, och när jag gått av så plingade det till och jag fick smset. haha.

RSS 2.0