she's only happy in the sun

Jag och alla andra önskar att det vore vår. Är så trött och hängig hela tiden, funderar nästan på att köpa en sån där väckarklocka som är en lampa som succesivt tänds mer och mer, är som solen. :) Kostar typ 1600 men tror lätt att det är värt det efter att ha hört så mycket bra om den. Men nu är det ju snart vår så kanske till hösten? Borde sova med rullgardinen uppe nu... den är svart så det blir ju mörkt.

 

Har varit hemma i Arvika och i Oslo. Det var mysigt! Tyvärr tappade jag bort plånboken i Oslo så det var ingen höjdare direkt, men annars var det jättekul att hälsa på! :) De har det så mysigt där i sitt lilla kollektiv. Och vi hade världens roligaste, och då menar jag hahaha-rolig, efterfest. Har aldrig skrattat så på en efterfest, somnar oftast bara. Har inte tid att skriva mer idag, ska duscha och sova tidigt för att orka med en stressig dag imorgon!

Puss

 

 

 



funny the way it is

Det är vid såna här punkter jag måste stanna upp och tänka på allt som är bra i mitt liv. Sitter nu hemma och kämpar med min rapport och genusuppgift och blir som vanligt sjukt stressad. Tänker på det, tänker på att jag kanske inte hinner eller har råd att åka till Oslo lör-sön, tänker på att vintern är kall och jobbig, tänker på att jag ska ha presentation på fredag (hjälp), att jag ska upp tidigt imorgon osv... Men istället för att koncentrera mig på allt det måste jag tänka på alla positiva saker för tillfället:

Jag har en underbar pojkvän som jag spenderade hela helgen och lite till med och ska träffa nästa helg ♥

Vi planerar vår tågluff som vi ska göra i juni - plus att jag redan har alla pengar till den som jag sparat sen förra sommaren!

Jag var nyss i Stockholm och träffade många av mina vänner och hade kul :)

Jag klarade hela spanskakursen, ÄG (fortfarande hur glad som helst)

Jag har börjat dansa igen, och kursen är asbra

Jag är frisk så jag har tränat två ggr den här veckan + styrketräning hemma nu ikväll

Jag ska hem till Arvika på fredag och träffa mamma, pappa och min älskade lilla katt simba



haha, koncentrerad ;p





kvällsfika och family guy med mattias ♥



innan spexpremiär och sittning :)




blood.sugar.sex.magik

Minirapporten går framåt, i alla fall litegrann. Det är sjukt stressande men ändå sitter jag här och gör ingenting... Är i Linköping, Mattias är på rep för spexet men han kommer nog hem snart. Kanske ska ta en powerstund med plugg så jag i alla fall kan känna mig något nöjd. Igår jobbade jag otroligt bra när jag satt i biblioteket på universitetet här.. om en vecka är det presentation - jippie.

Kom hit i onsdags och det har varit mys. :) Gillar att vara här i veckan, följa med till skolan, sitta med på några föreläsningar och känna mig delaktig i Mattias vardagsliv också. :) Imorgon får vi äntligen sova ut och på kvällen ska jag på spex-premiären! Senare på kvällen är det sittning med alla från spexet, det blir kul! Idag efter skolan åkte jag in till stan för att köpa ett par skor till imorgon och nytt puder.. Blev lite mer grejer ;) såklart. När jag väl kommer igång. En fin kjol bland annat.

På söndag är det alla hjärtans dag. ♥ Det får vi fira imorgon med fest och mys och kanske fika på söndag. Myysigt.

Nu blir det powerplugg innan älsklingen kommer hem :) .... eller blir det? :s

Förra helgen var jag i Stockholm på Agnes 20-årsfest, här bilder från förfest hos Robine









Varför var min hy så jävla bra då men inte nu?!

I got the goods

Första streetklassen igår - bra men svår nivå och skitrolig dans till 'I got the goods' av Lady Sovereign. :)

Sthlm var bra - jag & mattias checkade in på scandic och gick sen till robine och clara och drack vin och rökte vattenpipa och lyssnade på musik. :) dan efter överraskade jag mattias med att jag hade bokat in thaimassage åt oss i gamla stan. :) Åt sen mat på Jensens med kompisarna och åkte tillbaka till Uppsala och hade det mysigt.

Kommit in mer i klassen nu och förra veckan hade vi pub'runda' (kom bara till två:p) som var skitkul. Vi var ungefär 16 st och hade partyhattar på oss ;p på bilden nedanför är det bara jag och en till som har för de andra hade gett upp ^^ Ikväll blir det i alla fall en till pubrunda om jag orkar! Förkyld och rejält seg, men kanske. :)


I torsdags åkte jag till Linköping och överraskade Mattias som trodde jag skulle komma i fredags... ;) Ringde honom när jag var utanför och pratade först på som vanligt "Jag är på väg från skoolaan...la la la" och sen frågade jag om han inte kunde komma ner? Han fattade inget och trodde jag ljög ända tills han såg mig.. det var kuul. :) Hade en bra och mysig helg där och nu är veckan igång igen... Idag har vi ett seminarium kl 3 som jag och samuel i klassen måste förbereda en presentation inför..:s så nu måste jag äta frukost och åka till skolan!

Längtar såå mycket till sommaren då jag och Mattias ska tågluffa.. Vi ska bla hit;

bilder från Österrike-resan med familjen 2007







Fina fina Bad Gastein
:)

RSS 2.0