Siesta!

Nu åker vi! Eller, snarare om 7 timmar. Fy fan vad jag måste sova. Vet inte om jag har allt klart alls, men skiter i det nu och lägger mig. Bara lägga i några småsaker som ligger på sängen. Nu får vi se hur/vad det här blir. Om jag blir sjuk åker jag till Erik i Malmö, det kanske jag gör ändå på onsdag för att träffa honom lite och så...
Godnatt :)

Do It Like We Used To - Jamiroquai

Tisdag

+
Jag klarade matteprovet (och alltså hela kursen, klar nu!) och Bosse köpte te åt mig för att jag hade en hostattack. Snäll. :)

+ Övningskörde med pappa. Märkte att det går lika bra att köra stora bilen. :) (Trodde jag var skadad av våran lilla)

+ Var lite sol idag, så jag kunde ta några fina kort i trädgården, på äppelträdet och så...

+ Lyssnade på jättebra musik på vägen hem från skolan, Jamiroquai-dag idag. :)

+ Gossip Girl började idag igen, och så såg jag på Desperate housewives. :)
                                                                                                                                                                                                       

- Fick mail av Björn Strand att det inte var alls säkert att han kan lägga schemat så jag inte jobbar på festivalen.. Men, finns fortfarande en chans i alla fall! Får hoppas att man kan gå någon dag i alla fall...

- Fick ett litet (...) utbrott av det föregående, för att missa festivalen är inget alternativ för mig. Men jag antar att jag måste vänja mig vid tanken på det i alla fall... (Om det blir så får jag se till att åka någonstans, malmö till brorsan eller något, de dagar jag är ledig)

- När jag gick hemifrån var det sol, men med bussen åkte jag mot det dåliga vädret och fick gå i ösregn (strumpbyxor och inte regnjacka) till skolan.

- Hostan går inte över, utan är bara mer och mer istället... Har fått för mig att jag inte är lika döv på ena örat längre, men vet inte om jag bara har vant mig eller inte. :/ Hoppas det är bättre, för igår kände jag att det var mycket sämre men inte idag. Hoppas.
                                                                                                                                                                                                       

5 plus och 4 minus. Jag undrar vad som övervägde idag ändå... Är ju inte direkt en höjdarperiod i mitt liv den här våren men jag försöker vara positiv. Lika bra att försöka, märkte ju en stor skillnad förra året när jag började tänka mer positivt.

Nu ska jag sova. Ska INTE i säng för sent igen... För imorgon blir det upp tidigt igen.

Fått gjort idag;
*Nästan skrivit klart insändaren i svenskan
...
Inget mer skolarbete. :/

Hade en Jamiroquai-dag idag, och hittade en ny låt som är en bonuslåt på
    'A Funk Odyssey' - Do it like we used to. Den var skitbra! :)



image28

Sing for Absolution

Idag har jag känt mig sjuk, mer täppt och värre hosta. Måste vila, måste sova, men här sitter jag. Alldeles för sent, utan läxor gjorda. Får se hur det blir imorgon. Fy fan känns det nu. Men, det kommer antagligen en dag då allt känns bättre. Nu: SOVA.

Sing For Absolution - Muse

image27

Surfing the warm industry

Den här helgen blev inte lika lugn som tänkt, men ganska rolig i alla fall. :) I fredags övningskörde jag med mamma och det gick bra! Känner att jag får bättre kontroll varje gång jag kör (inte för att det är så mycket jag gör ännu) och nu börjar jag tycka det är kul. Jag vill lära mig. :) Efter det åkte jag till strandparken, klockan var runt 5. Jag, Linn och Celine gick och köpte Ceasarsallad på Sunday och åt i parken sen. Fint väder, soligt och varmt. :)
Lyssnade på musik, de andra satt och drack lite och senare kom det mycket folk! Daniel, Markus bla. Kul kul. Tog en taxi hem vid 11 när det började bli drygt och de andra skulle till stadsparken. (Där det tydligen inte var någon). :P

Igår var jag hos Sofi. Var först på stan och köpte partytält, nödvändigt. :) Sedan hade vi tältprojekt; kollade att alla delar fanns, listade ut vilka tältpinnar som skulle vara till vilket, satte upp det stora och spolade av det. (Ehrm.. lite smuts och liite, lite mögel på dragkedjan typ...) Men det är godkänt inför Siesta! :) Jobbade lite med projektarbetet, skrev klart om Au pair i alla fall, gött. :P Sen pizza, sen ner till strandparken. Där var Linn, Celine, Robine, Linnea m.fl. Det var rätt mysigt, sen blev det lite kallt. Gick bort mot stan, träffade på Oscar och Stellan. Kom till Ritz, men vi lånade toan på Palles först och så fastnade vi där med Oscar och dem. Oscar var full och blev tvingade av stellan (och han själv på nåt vis) att bjuda mig och Sofi på öl. Så det gjorde han. Sen höll han på med grejer och var ful. De sjöng en spansk sång också, minns inte hur den går nu. :P

Sen gick vi till stadsparken, satt där en stund med lite folk. Sen åkte vi truck :P Var rätt gött, mörkt, varmt och skönt att sitta ner. Till Shell, sen till stan igen. De andra hoppade av för de hade cyklar. Erik och några andra skulle till honom på efterfest så jag åkte med så hade jag nära hem sen. :) Fast jag fick gå nerifrån guldkusten, vattnet. Lite rädd blev jag, men direkt när jag kom hem ringde jag Erik. Sen skulle han ringa upp snart sa han, så jag pratade med Carl istället tills han ringde tillbaka. Han var på väg från Stömne så han hoppade av i Dottevik och kom hit. Jag fick springa över hemska, svarta ängen med en ficklampa för han hittade ju inte. Jag var liivrädd men sprang på ändå, försökte vara lugn. Han var skitseg och hade kommit precis upp för backen när jag mötte honom. (5 minuter tidigare var han mitt i backen...) Lite full & seg liksom. Satt uppe och kollade youtube-klipp till 4, jobbigt.

Idag har jag varit seg. Tittat på TV, spelat cello och suttit här vid datorn. Mamma kom hem 7 och då gick vi ner till Christian och Ingrid, åt mat och gav christian presenter. Fyller 23 idag. :) Ingrid hade lagat god mat och god efterrätt. :) Kom hem halv 10. Nu måste jag strax sova, läsa lite engelska först...

Pappa är i Rio de Janeiro nu, pratat med honom i telefon. Fusk! Han bor vid Copacabana...

Surfing the warm industry - Kashmir

image26

5 veckor

Jag har varit sjuk så länge att jag ska skriva om någonting från den 29 mars! Helt otroligt...Nej, men då var det i alla fall studentfest, 80-talstema. Det var en rätt rolig festkväll har jag för mig, först hos Helena, sen Heat (inte så mycket folk) och sedan över till Tiki också. Träffade Erik där också har jag för mig.

Sen var det väl en vanlig vecka i skolan, förutom att jag började bli sjuk, och på lördagen den 5:e april var det höskoleprov. Då blev jag sjuk, började med att jag hade 38 graders feber på morgonen men tog en tablett och kände mig tvungen att göra provet. Sedan gick det helt okej de första timmarna, men sen kände jag febern komma och halsmandlarna svullna upp ännu mer.. :/ Gjorde klart provet, och efter var jag helt slut. Erik kom och hämtade mig senare och vi såg på film hemma hos honom. Runt 12 fick jag 39 graders feber och var helt död...:/

tisdagen när jag knappt kunde dricka vatten längre för halsen så åkte vi till Verkstan och tog prover. Var jobbigt att sitta och vänta, men sen äntligen fick vi komma in. Det slutade med att jag fick reda på att jag hade körtelfeber...:/ Väldigt lägligt, inte. Sen låg jag sjuk i 2 veckor, och nu har jag gått halvtid i skolan i en och en halv vecka. Så sammanlagt var jag borta 3 veckor (borta innan högskoleprovet också:/).

Nu är det bättre i alla fall. Förrförra helgen, den 19 april, hade Sofi förfest innan alla skulle dra vidare på Tiki. Jag umgicks med folk för första gången, och hade med mig en glass och köpte med en hamburgare från Mc Donald´s på vägen. Drack vatten hela kvällen, haha. :P Sen gick jag i skolan lite på onsdagen, på torsdagen var det solidaritetsdag och fredag var jag hemma. Denna veckan gick vi bara må, ti och on och jag var där varje dag. Hade lite inställda lektioner så det gick bra. :)

I onsdags var det Valborg; förfest och knytkalas med mat hos Klara i hennes pappas lägenhet ovanför biblioteket. Det var mysigt där, sen drog vi ut. Först kunde ingen bestämma sig för vart vi skulle gå, men till slut gick jag, robine, sofi, linnea, lina och några från karlstad in på Tiki. Jag var ju nykter den kvällen, så jag insåg hur tråkigt det kan vara där inne. Inte så många jag kände, folk knuffades så jag bara blev arg:P och det luktade äckligt... Vid kvart i 1 tänkte jag att jag skulle åka hem, men då dansade jag lite med Lina, robin, linnea och karlstadfolket innan jag åkte. Många creepy människor på det dansgolvet då...nämner inga namn (vet bara ett) men det var ääckligt... Tur att man hade Lina så man kunde dansa iväg. Fly rättare sagt. :P haha.

Igår var en lugn dag, samma idag. Nu ska jag gå ner och titta på Postkodmiljonären och äta med mamma, pappa, christian och ingrid. Tjao

Radiohead


Åh vad man skulle vilja se Radiohead på Roskilde. Skulle vilja knäppa med fingrarna och komma dit bara för den spelningen. Men i nuläget vet jag inte ens om det blir nån riktig arvikafestival för mig, så det är bara att önska för det. För då blir det faktiskt: Magnus Tingsek, Mstrkrft, Death cab for cutie, Hot Chip osv...Helt okej det med. :) Men inte Radiohead och låtarna från In Rainbows! :(


image25

RSS 2.0