I dig my toes into the sand - wish you were here

Hösten är här: jag behöver en ny jacka, löven börjar bli gula och röda och vindarna är kyliga, så tänkte lägga upp två bilder som får mig att sakna sol & värme; en från whitsunday islands och en från mission beach. Hösten har sin charm och hur mysigt jag än tycker det är med halsdukar och te så är det så otroligt mycket härligare att ligga på en strand eller vara ute på en segelbåt när solen lyser.

 

 

 

De senaste veckorna har bestått av en hel del plugg (men inte tillräckligt), fest i Linköping vilket var grymt kul, börjat dansa salsa, varit på reccemottagning och reccegask där vi sjöng massor av sånger, åt mat, festade på klubb 054 och jag lärde känna massor av nytt folk, :) ätit middag med några tjejer i klassen på norrlands och i fredags var jag på fest hos Patrik i hans korridor. Blev mycket dricka med en helvetes dag igår, men fick sova hos min nyfunne vän Claire från USA. :)

Nu är det nog dags att sova... Imorgon väntar en dag med plugg tillsammans med Emil & Angelina. Salsa på kvällen också om jag känner mig okej - förkyld som bara den fortfarande och måste ju hålla mig frisk till helgen då det är mârten hemma i Arvika, Mattias ska med och det blir förfest med alla kompisar! :) saknar alla så ska bli så kul! Puss och natti

Goldwrap



Idag har varit en dag av sjukdom och plugg, även om jag inte lyckades med så många timmar som jag hade tänkt. Hoppas på att bli frisk så jag kan gå på recentiorgasque (sittning för alla nya på värmlands nation) på fredag - har ju till och med köpt en klänning. Nu blir det snart True Blood + te.

Kan inte Mattias komma hit och ta hand om mig? Göra te, bädda ner mig & rada upp kuddar bakom huvudet, sätta på en bra film och krypa ner han också? :) Vore ju underbart att få lite hjälp, kanske skulle han kunna översätta hela artikeln "Medio centenar de piezas del Caribe precolombino" åt mig också? Får ta tag i den nu.


efter en kämpig vecka kommer en underbar helg



Detta är vad vi sysslade med idag på fonetiken - konstigt nog hängde jag med rätt så bra.

Nu skriver jag på min text som ska vara klar på fredag & lyssar på Esbjörn Svensson Trio, kändes som bra pluggmusik idag. Igår pluggade jag med några i klassen - jag och emil satt kvar ända till 5 (kom dit halv 11)! Otroligt ambitiöst. Det är nog så vi får ha det hela terminen om vi ska få godkänt.. Imorgon ska alla ses igen och läsa några texter om islams histora + artikel om muslimska kvinnor. Jag fattar nada. :p Har inte sett på tv sen i torsdags förresten, något slags rekord för mig? Förutom tiden i Australien, då det kunde gå nån månad. galet. :p

Igår kollade jag på dansgruppen som jag tänkte börja i, men det var alldeles för lätt.. Tror inte jag skulle ha kul så funderar på att strunta i det, fast jag vill göra nånting... Ska nog ringa och höra om de har plats på dansakademin på jazzdans, det har de säkert inte. Får se hur det blir. :)

Imorgon är det reccemottagning på Värmlands nation - första riktiga studentfesten för min del! Hoppas det blir roligt! Ska dit 4, och det blir middag + fest. Känner ingen så det blir spännande. Wish me luck :)

I helgen blir det Linköping och Hoffmaestro - gryymt! Och jag får träffa min pojkvän redan på fredag....det är ju i överövermorgon! wie. Blir nog en lika bra helg som förra. :)

Mysig helg i Uppsala

Kom precis hem från stan - vinkade av Mattias vid tåget och handlade mat. Kanske ses vi redan på fredag igen, och i så fall blir det Hoffmaestro på lördag! Vore kuul, missade ju deras spelning på Arvika.

Den här helgen har varit underbart bra. :) Hämtade Mattias vid tåget i fredags kväll, hyrde film, handlade och åkte hem och såg på filmen; Changeling. Igår åkte vi in till stan, Mattias köpte nya skor, sen åt vi middag på en mysig grekisk restaurang och drack vin. Efter middagen blev det Public Enemies (vi körde på 20-talstema med båda filmerna;p) på bio med stor popcorn och coca cola, och kvällen avslutades hemma hos Anders Lindborg där vi drack mojitos och såg på gamla 30-40-talsfilmer. :)

Nu ska jag sova, för imorgon ska jag möta några tjejer i klassen klockan 10 och ha pluggdag. behövligt.
Blir en lång dag, för ska kolla på dansträning 7-9 och hinner inte hem emellan. Spännande att se vilka som dansar och hur det är...


Puss
(mest på han på bilderna nedanför)
:)









Då har man börjat..på riktigt














Bilderna visar hur jag var på turisttur i Uppsala, åkte till Stockholm där jag hade grymt kul och dansade natten lång (och sprang i ösregn till tunnelbanan vilket ni kan se) med Lina, Robine & David, kom "hem" igen, fick fördrink hos Anders S Nilsson innan middag hos Anders L med de två och Carl ljunggren, och sen till slut köpte all min kurslitteratur. Otroligt mycket pengar gick åt, men det glömmer vi.

Idag hade jag mina första lektioner/föreläsningar: Skriftlig språkfärdighet & Fonetik. På fonetiken gick vi igenom alla delar man använder när man pratar - gomseglet, munnen, stämbanden osv - på spanska. Kändes otoligt att jag ens fattade nåt av det han sa. Pratade med några fler i klassen idag, förutom Clara som jag nu "känner" litegrann. Längtar tills man lär känna klassen bättre. Nu har jag tyvärr feber, fick det när jag kom hem. Ska sova, och imorgon blir det vattendrickande, sovande, tvättande och lite pluggande. Kanske fika hos Klara som är med i dansgruppen jag kanske ska börja i, om jag inte ligger sjuk imorgon kväll...:(

Natti

I helgen får jag besök av en alldeles speciell en... nämligen Mattias Lundstedt :)


RSS 2.0