i mitt nya hem



Hit ska jag idag på ett välkomstprogram, Universitetshuset.
Det här kortet tog jag på min turisttur i Uppsala, kommer fler bilder imorgon. :)

Pappa kom hit igår med mina grejer, ska snart in till stan och senare blir det Stockholm och fest!
Jag har tappat bort mitt busskort för 670 kr och är så arg att jag inte kan andas. typ. fy faan.
Hoppas jag hittar det.

Puss


Time for some oldies

Imorgon flyttar jag till Uppsala. Nervöst men jag är ändå pepp!
Kollade igenom gamla bilder och här kommer några från studentfesten okt 2007
då jag var utklädd till Ginger Spice! Haha :)

Nu kommer klyschan: Kommer sakna mina kära vänner nu när vi blir splittrade, men vi får försöka ses så mycket vi bara kan! :)












Underbara Andrew



Andrew Bird var underbart bra. Bästa konserten jag varit på, rent musikaliskt & känslomässigt,  och också grund av lokalen som var Annedalskyrkan. Vacker belysning mot vita väggar och bra akustik. Är så glad att jag tog mig dit i tid så jag slapp stå i kö och oroa mig för att inte komma in. Har väl varit på konserter då jag varit galnare, dansat, varit mer pepp och party, men det här var på en helt annan nivå.
U n d e r b a r t.

Sista dagen spenderades först med en stund på stan med Jenny, Peter, Tyra & Carl. Var bl.a. på Buttericks och köpte saker till Tyras femårskalas. :) Vid 4 kom Linn & Robine till Johans lägenhet och vi gick och fikade på ett franskt café med Linns kusin Anna. Sen förfestade vi hos Johan till halv 11 (missade alltså My bloody valentine men det gör inte så jättemycket) och åkte till Slottsskogen och såg Teddybears Sthlm - grymt kul! Bra spelning och bra låtar, hade jätteroligt. :D Åt tacotallrik innan vi åkte till Världskulturmuseet och stod i en aslång kö innan vi äntligen kom in vid typ halv 3...! Coolt ställe eftersom det är ett museum. Gick hem kvart i 5 och upp några timmar sen för att ta bussen till Jönköping!

I Jönköping åt jag mat med Jenny, Peter och Tyra. Carl kom senare för han sov. :) Fick två ljus av dem i tidig födelsedagspresent och de fick en wombat och en koala av mig från Australien! Efter middagen, kaffe och Carl som skrattar hur gulligt som helst tog jag bussen till Linköping och Mattias! Var så kul att träffa honom, fast det var ju faktiskt bara en vecka sen då jag var i Sundsvall och hade jättekul; festade, åkte ring och styrde allmänt. :)

Sitter nu i Mattias studentrum i en korridor han delar med 7 andra. Vi har precis ätit pasta med laxsås och nu sitter han och räknar matte. Idag var han i skolan från 8 till 3 och jag var här och väntade. Hann inte med så mycket, sov till strax efter 11... Vi har varit runt i stan och Mattias köpte gamla böcker av en student och hyrde en förstärkare för spelningen i helgen. Nu ska jag ta tag i spanskaläsningen medan han pluggar matte...Måste i alla fall säga att jag hellre läser mitt än hans, får ha det i åtanke varje gång jag måste öpnna spanskaboken i höst!

På söndag flyttar jag till Uppsala
!

Två små anekdoter från helgen; När jag & Clara korsar en minirondell utanför Kajskjul 8 måste en bil stanna framför oss, och kör bilen gör Timo Räisinen ;)

När jag & Robine går ut därifrån senare går Ebbot (i soundtrack of our lives..) förbi och säger Hej! bara så där..Vi kände oss coola.
Puss

Band of Horses, Robyn, Röyksopp & Andrew Bird

Nu är jag nere i Göteborg på Way Out West! :)



I fredags kom jag hit vid 12, åt mat och träffade Linn och Robine. Vi gick på stan; jag köpte en jeansjacka och en klänning för 1045:-...! Men men, har inte handlat på vääldigt länge (låter som en dålig ursäkt jag vet) men det är faktiskt sant. Jeansjackan var ju dyrast, men jag har aldrig haft en och kommer kunna ha den som höstjacka så det känns värt även om det tog emot att betala över tusen kronor på en gång..

I fredags skulle robine och linn komma hit till Johan på förfest men blev så sega att vi inte träffade dom förrän vid 1-2 inne på Kajskul 8. Det var dit jag och Clara gick efter att ha sett Almedal i hamnen och tagit kort på oss själva vid några coola skyltar haha.. Kön var LÅNG, tog typ 40 min att komma in...till slut gjorde vi det, köpte en öl och lyssnade på Timo Räisinen som var den hemliga artisten innan Joel Alme. Träffade till slut Robine & Linn också och jag och robine stod för musiken tillsammans med ett gäng andra när de hade stängt av. Vi hoppade och dansade i en ring runt en stackars vakt som var jätteosäker, haha. Jättekul var det. Jag och Clara gick hem och dissade efterfest som robine och linn drog på.

Igår mådde jag jättedåligt, fast jag inte hade druckit så mycket kvällen innan. Mådde dåligt fram till Band of Horses 16.40, då kom jag till liv igen. :) Det var jättebra! Linn och Robine var sega först och sen hamnade de på fel buss så de kom fram strax efter de börjat spela..så såg inte dom förrän efter konserten. Vi drog på Robyn som var aasbra, Kleerup spelade trummor, Lykke Li var med och sjöng, Röyksopp och Dr Alban haha. Jättemycket folk i publiken också, galet.

Åt mat sen, träffade Fredrik, Petter och andra arvikabor och drack utanför området. Halv 10 spelade Röyksopp som jag, Robine och Linn gick på. Vi tappade bort Linn och satte oss i öltältet. Linn och Clara kom sen, men jag lämnade dom och gick till Annedalskyrkan för att se Andrew Bird!! :) Tog sällskap med några på vägen som skulle dit och vi kollade på the irrepressibles som var...rätt konstiga.. Innan Andrew hittade vi sittplatser på sjätte raden. :) Det var coolt att han spelade i en kyrka, akustiken var jättebra, han var grym, bandet var bra och hans versioner av låtarna var hur bra som helst. Kul att jag satt med några också och ine helt själv, så man kunde diskutera lite efteråt. Han spelade halv 1 till 2, sen tog jag spårvagnen hem till Johan och sov. Idga mår jag jättebra. :) Ska snabba mig ner på stan och träffa Jenny, Peter, Tyra & Carl nu. Ska till dom imorgon också innan jag åker till Mattias i Linköping. <3

Ikväll blir det My Bloody Valentine!
Puss


Man ska ha husvagn, la la la

Varför ska alltid norrmän vara de som klagar mest på campingen? Jag fattar inte. Jag kanske bara har råkat träffat på de som varit arga, eller sura, eller mest av allt, kan inte hitta rätt ord...men de suckar över allt om inte det de vill ha finns.  Eller om de inte får exakt som de vill. Ok, jag vet att alla inte är så, finns många supertrevliga också. Men finns några typexempel. Hade problem med en kvinna nu som krävde så himla mycket och suckade högt över att vi bara hade vår minsta stuga ledig. Hon ska vara glad att vi ens hade någon! "Har ni ingen annan? *suck*" "Neej, det är den enda vi har" (sagt för 100:e gången...) Nej men blä. Hon tjatade på ännu mer sen men det orkar jag inte skriva.

En rolig grej idag var fyra killar från Tyskland som kom in med ryggsäckarna och Vikinghjälmarna på! (Jo vikinghjälmar..) De såg stolta ut och skrattade inte alls. Det gjorde däremot jag & Håkan, högt. Senare kom de in med bara badbyxor och självklart vikinghjälmarna på.. Håkan satte på sig en älgkeps med bjällra på och de sa att det var en snygg keps, skrattade lite men nästan inget. Haha. Det har varit en lugn dag, nu ska jag städa och sen dra hem så fort jag kan för att se på Sex education, verkade roligt.

Förresten så bor det en kändis på campingen, Arash. :p woow, coolt.


Puss

RSS 2.0